Tjänster

Tjänster

För dig som vill köpa

Vi säljer Sveriges bredaste sortiment av begagnad kontorsinredning. Hos oss kan du som företag eller privatperson köpa kontorsmöbler och andra möbler online till rimliga priser.
Vi säljer bara möbler i fint skick och erbjuder minst 6 månaders garanti på våra återbrukade möbler. Varje möbel rengörs och kontrolleras självklart noga innan den levereras till sin nya ägare.

På vår e-handel kan du köpa begagnade möbler till billiga priser.

För dig som vill sälja

Har du möbler du vill sälja till oss?

Oftast kan vi ge ett anbud över mejl utan att göra ett fysiskt besök vilket snabbar på säljprocessen. Vi har förståelse för att många företag måste bli av med sina kontorsmöbler snabbt och jobbar därför flexibelt med varje kund. Tillsammans kommer vi överens om hur genomförandet ska gå till och efter det hämtar vi era kontorsmöbler.

Skicka ett mejl till info@rafz.se med bilder, information om vad för typ av möbler du vill sälja, antal, var de finns och när du önskar bli av med dem så hör vi av oss så fort vi kan.

Återvinning av möbler

Alla möbler har en livslängd som såklart påverkar hur länge de går att nyttja. Vi är experter på att ta tillvara på alla små beståndsdelar som en möbel har att erbjuda och vi gör allt vi kan för att återställa, reparera och återanvända.

De få gångerna vi behöver inse att en möbel är helt utnött och oanvändbar ser vi till att den återvinns på en lokal återvinningscentral. Med oss kan du vara säker på att inget som fortfarande har ett användningsområde slängs.

Hjälp med inredning

Oavsett om du behöver inreda stora kontorslokaler, exklusiva loungemiljöer eller vardagsrummet hemma kan du få hjälp av en personlig rådgivare, inredningsdesigner eller arkitekt som är med dig från projektets början till slut.

Vi ritar också planlösningar, effektiviserar befintliga arbetsplatser och utför omflyttningar.

Varmt välkommen att höra av dig till oss på info@rafz.se så hjälper vi dig.

sv_SESwedish
X