Om oss

Om oss

Under “Om oss” hittar du information om RAFZ Kontorsmöbler som företag och hur vi arbetar med cirkulär handel med hållbara kvalitetsmöbler

Vi på RAFZ Kontorsmöbler står för att minska miljöpåverkan genom att erbjuda våra kunder ett miljövänligt sätt att återanvända kontorsmöbler på.

RAFZ historia

RAFZ Kontorsmöbler grundades år 2016 och har sedan dess vuxit i raketfart och blivit en stor aktör på begagnatmarknaden. Från allra första början levererades kontorsmöblerna i en helt vanlig personbil till kund, samtidigt som lagret bestod av ett litet lägenhetsförråd. Idag har vi möbler att fylla ett utrymme på över 5000 m2 och leveranserna sker ofta med egna lastbilar.
Vi drivs av att ständigt förbättra och utveckla oss själva och är noga med att fira både små och stora framgångar under resans gång. Att vara flexibla och hantera snabba förändringar är ett av våra framgångsrecept som vi sällan gör avkall på.

Möbler i tiden

Att köpa nytt är för många företag inget alternativ idag, antingen för att kontorsmöbler över lag har ett oerhört högt nypris, eller för att man har viktiga miljömål att uppfylla. Vi har blivit experter på att hitta rätt möbler till rätt utrymmen och är övertygade om att begagnathandeln är här för att stanna.

Hos oss står hållbarhet alltid i fokus, därför är vi stolta över att ha tagit fram ett verktyg för att beräkna CO2e-utsläpp så att du kan se en uppskattad siffra på hur mycket ditt inköp sparar, jämfört med om du hade köpt en liknande produkt helt ny.

En modern och medveten vision

Ung energi och stark vilja tar oss, tillsammans med våra kunder och samarbetspartners, fram på resan mot en grönare morgondag. Vår vision är att skapa framtidens arbetsplatser med nutidens kontorsmöbler med hänsyn till jordens resurser.

Har du en fråga till oss eller vill komma i kontakt med en säljare? Välkommen att höra av dig till [email protected] så kopplar vi ihop dig med rätt person.

Personalen på RAFZ

Vi som arbetar på RAFZ består av en härlig blandning av
personligheter och det som fört oss samman är drivet och engagemanget för att göra något meningsfullt.

Vill du jobba på RAFZ?

Vi befinner oss i en expansiv fas och är alltid ute efter nya stjärnor. Se vilka tjänster som är lediga eller skicka en spontanansökan till [email protected].

Danial Reza Ahmadi
VD/Grundare

Freddie Sjöman
Lager

Samir Haidari
Rekond/Lager

Emelie Engdahl
Administratör/Inredningsrådgivare

Abd Shkko
Lageransvarig/Möbelbesiktigare

Erika Van De Wetering
Inredningsrådgivare/Affärsutvecklare

Reza Yousufi
Logistik/Lager


Anna Klasson
Produktansvarig

Amir Bakhshi
Lager

.Leon Behrendtz Axlund
Administratör/Lager

Stolta samarbetspartners med:

        

Följ oss på våra sociala medier

               

sv_SESwedish
X