Om oss

Vi på RAFZ Kontorsmöbler står för att minska miljöpåverkan genom att erbjuda våra kunder ett miljövänligt sätt att återanvända kontorsmöbler på.

RAFZ Kontorsmöbler erbjuder ett prisvärt och miljövänligt sätt att köpa kontorsmöbler på och har kommit oerhört långt i branschen för att endast ha grundats år 2016. Förutom att erbjuda både privatpersoner och företag ett hållbart sätt att köpa möbler på så köper, hämtar, byter ut eller källsorterar vi era använda möbler – allt efter era behov.  Vår kunniga personal snyggar alltid till de möbler som är i behov av det – för oss är det av största vikt att vi levererar möbler av hög kvalité och fint skick.

Inga idéer är för stora för oss och vi strävar efter att bemöta alla våra kunders önskemål.  Hos oss kan ni med hjälp av våra duktiga inredningsarkitekter få hjälp med inredning, hitta nya planlösningar av ert kontor eller utföra omflyttningar i era lokaler.

Hos RAFZ står hållbarhet alltid i fokus, därför är vi stolta över att ha tagit fram ett verktyg för att beräkna CO2e utsläpp så att du kan se en uppskattad siffra på hur mycket ditt inköp sparar, jämfört med om du hade köpt en liknande produkt helt ny.

Tillsammans når vi en lite mer hållbar framtid!

Klicka på bilderna för att följa oss på Facebook & Instagram!

Varmt välkomna med era frågor eller funderingar.

sv_SESwedish
X