Personuppgifter

Personuppgifter

Hantering av personuppgifter hos RAFZ Kontorsmöbler är den personliga information som du frivilligt lämnar till oss kommer att användas för att hantera dina beställningar, och för att kontakta dig om vi har frågor om din beställning eller för att meddela dig om statusen för en beställning. Vi kan även använda din e-postadress för att identifiera dig i våra interna system. De personuppgifter som vi samlar i cookies används för att visa din aktivitet på vår hemsida och för att komma ihåg individuella inställningar. Personuppgifterna är exempelvis ditt lösenord, din varukorg och konfigurationen av din webbläsare som gör det smidigt för dig när du kommer tillbaka till rafz.se.

RAFZ Kontorsmöbler Stora Benhamra 1, Brottby är personuppgiftsansvarig och behandlar personuppgifter i enlighet med Allmänna dataskyddsförordningen EU 2016/679.

Behandling av uppgifterna kan hanteras av oss eller någon av våra samarbetspartners. Syftet med denna behandling är att kunna fullgöra våra åtaganden mot dig som kund, informera om erbjudanden, samt fullgöra kundavtal. För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation. Personuppgifterna behandlas även inom ramen för marknads- och kundanalyser som underlag för marknadsföring, metod- och affärsutveckling och för att fullfölja det som krävs av oss enligt lag. Som kund lämnas samtycke till att din kundinformation lagras av RAFZ Kontorsmöbler.

Vill du har reda på vad för personuppgifter vi har om dig eller radera dessa uppgifter från vår databas? Skicka i så fall ett mail till [email protected] så hjälper vi dig.

sv_SESwedish
X