RAFZ x Klarna = SANT

RAFZ x Klarna = SANT

RAFZxKLARNA = Sant
RAFZxKLARNA = Sant

Nu kan vi äntligen erbjuda Klarna som betalningsalternativ och i och med detta blir det nu ännu enklare för dig att handla cirkulär inredning hos oss. Detta är verkligen en milstolpe i vår hållbara resa mot en grönare värld, som vi är så glada och stolta över att erbjuda till dig som privatperson och företag. 

Hej Klarna! Ge mig en shoppingupplevelse hos RAFZ

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att genomföra ett köp hos oss och med Klarna får du en shoppingupplevelse som vi hoppas att du suktat efter.
Klarna erbjuder ett brett urval av köpmöjligheter så som via Klarna-appen i din mobil eller varför inte shoppa med det smidiga Klarnakortet.

Betala direkt

Genom att använda Betala direkt genomför du din betalning omedelbart. Pengarna debiteras vanligtvis 1-2 dagar efter att din order har behandlats.
Du har möjlighet att enkelt övervaka och hantera ditt köp genom Klarna-appen när som helst. Betala direkt ger dig snabb och bekväm betalning, vilket gör det möjligt att effektivt hantera dina transaktioner i realtid.

Betala Senare

Du har flexibiliteten att välja att betala inom 30 dagar, i slutet av månaden eller vid ett senare tillfälle, och din betalningsperiod tar sin början när beställningen skickas. Denna fördel ger dig möjligheten att i lugn och ro prova varan innan du tar ett slutgiltigt beslut om betalning. På detta sätt kan du skapa en bekväm och anpassningsbar upplevelse, där du har gott om tid att utvärdera och vara säker på ditt köp innan du genomför betalningen.

Dela upp din betalning

Genom att dela upp din betalning ges möjligheten att sprida ut kostnaderna över upp till 36 månader. Detta erbjuder en flexibel lösning där du kan anpassa din betalningsplan enligt dina egna behov och preferenser. En fördel är att ingen särskild registrering eller kreditanmälan krävs, vilket gör processen enkel och tillgänglig för alla. Denna möjlighet ger dig ekonomisk flexibilitet och kontroll över dina utgifter, samtidigt som den gör det lättare att anpassa betalningarna efter din nuvarande situation och planering.

Cirkulära köp, den nya framtiden

Genom att handla smart och förlänga livslängden på produkter genom återanvändning, återvinning och andra hållbara metoder bidrar du till att skapa en mer hållbar konsumtionscykel och minskar den negativa påverkan på miljön.
Du vet väl att du dessutom kan sälja vidare dina produkter? Klarna hjälper dig med en annons med bara några få klick.

Så låt oss göra fler medvetna val och öppna upp för att framtida köp får kretsa mer kring cirkulär ekonomi.

Tillbaka till alla artiklar

sv_SESwedish
X