Skicket på våra möbler

Skicket på våra möbler

Skicket på våra möbler

Skicket på våra möbler. Ser du någon större skillnad på stolarna på bilderna? Troligen inte. Till vänster har du en helt ny stol och till höger en återbrukad. Hur stor skillnad på skicket är det egentligen att köpa en ny stol jämfört med en begagnad? Skillnaden på utseendet är minimal, men däremot större för plånboken. När du handlar en begagnad möbel från oss får du alltid en mycket fin möbel, men till ett mycket bättre pris än om du skulle köpa den helt ny.

Vi köper in möbler från Svenska företag som i de flesta fall är i väldigt fint skick, då många företag byter ut sina möbler långt innan det egentligen är nödvändigt. Våra kunniga kollegor säkerställer att alla funktioner fungerar som de ska, alla textilier och ytor rengörs och eventuella repor putsas. Allt för att du som kund ska få en känsla av att ha köpt en fantastisk kvalitetsmöbel, till marknadens bästa pris!

För att du som kund ska kunna veta att du köper en produkt i fint skick säkerställer vi alltid att produkten motsvarar den information och/eller bilder som finns i produktannonsen innan den lämnar vårt lager. På varje produkt finns en skala mellan “OK Skick” och “Nyskick” där du enkelt kan utläsa skicket på produkten. I våra produktannonser finns kommentar från våra kunniga möbelbesiktare som lämnar sitt omdöme kring produktens skick. Vi jobbar ständigt med att uppdatera varje enskild produkt för att kunna ge en så tydlig bild som möjligt om produkten och dess skick. Nedan kan du läsa mer om hur du kan tolka skalan mot den faktiska produkten.

Nyskick- Produkten är helt ny och inköpt direkt från tillverkaren eller kommer in till oss och är enbart brukad under en mycket kort period, vilket innebär att den är nästintill ny.

Fint skick-Produkten är i mycket fint skick där visst bruksslitage kan förekomma. Visst bruksslitage innebär mindre estetiska skador som repor och liknande. Detta påverkar inte produktens kvalitet eller hållbarhet.

Bra skick-Produkten är i fint skick och bruksslitage förekommer. Bruksslitage kan vara estetiska skador som repor, stötta kanter eller liknande. Detta påverkar inte produktens kvalitet eller hållbarhet men har mindre estetiska avvikelser.

OK Skick-Produkten har estetiskt slitage som delvis påverkar produktens uttryck. Viss påverkan på kvalitet och/eller hållbarhet kan förekomma.

Tillbaka till alla artiklar

sv_SESwedish
X