Vanliga Frågor

Vanliga Frågor

Vanliga frågor är precis som det låter- En plats där vi besvarar vanligt förekommande frågor! Här hittar du svar på allt från leveranstid till betalningssätt. Skulle det vara så att du inte hittar svaret här finns vi på RAFZ Kontorsmöbler tillgängliga via mail, telefon och chatt för att hjälpa dig vidare.

Vad kostar frakten?
Lägg i dina önskade produkter i varukorgen och gå vidare till kassan så beräknas leveranskostnaden automatisk.

Hur lång leveranstid är det?
Expressleverans tar 1-3 arbetsdagar.
Ordinarie leverans tar 4-9 arbetsdagar.

Går det bra att betala via faktura?
Ja, det går utmärkt. För privatpersoner erbjuder vi fakturabetalning via Klarna. Vid betalning mot faktura för företag genomförs en kreditförfrågan och om denna blir godkänd går ordern vidare för hantering. Är bolaget inte kreditvärdigt så erbjuds förskottsbetalda betalningsalternativ. När betalningen mottagits påbörjas hantering av order.

Kan jag betala med Swish?
Ja, vi tar emot betalningar med Swish.

Vi har möbler vi önskar sälja, hur går vi till väga?
Mejla information så som bilder, antal, vad för typ av möbler det är, var ni finns, när ni önskar bli av med era möbler samt bilder till [email protected] så återkopplar vi så snabbt som möjligt.

Vad har ni för garanti på era begagnade möbler?
Vi har minst 1 års garanti på våra begagnade möbler. Vissa av våra begagnade möbler har längre garanti och då anges det i annonsen.

Har ni ångerrätt?
Privatpersoner har alltid 14 dagars ångerrätt på köp via webben från det att varorna mottagits. Vid retur står man själv för fraktkostnaden.

Vad kostar leverans med inbärning och montering?
Montering kostar 1150 kr/timme för personal samt lastfordon inom Stockholmsområdet. Kontakta oss för prisförslag på inbärning och montering i övriga delar av Sverige.

Hittade du inte svaret du sökte bland Vanliga Frågor? Kontakta oss på [email protected], 08-800100 eller skriv i chatten så återkopplar vi snarast möjligt!

sv_SESwedish
X