Vill du hyra möbler?

Vill du hyra möbler?

Vi erbjuder uthyrning av våra möbler. Du kan hyra de möbler du behöver, under den tid du behöver det. Vi erbjuder en kostnadseffektiv lösning som både är leveranssäker och hållbar.

Hyra en månad eller ett år?

Vill du hyra möbler? Vi fixar ett personligt hyresavtal som passar just dig. Handlar det om inredning för ett helt kontor? Har du ett företag med personal som jobbar tillfälligt på en annan ort? Eller är du helt enkelt trött på de möbler du har just nu? Vi har exklusiva designmöbler till olika tillfällen såsom konferensbord och stolar, loungemöbler, lampor, kontorsstolar, dekorationer och mycket annat som vi hyr ut! Oavsett om det handlar om vecko-månad eller årsbasis så löser vi det. Kontakta oss på RAFZ så hjälper vi er vidare. Det ska vara enkelt att hyra möbler.  

Vill du hyra möbler? Hos oss kan du hyra de möbler du behöver, under den tid du behöver det.

Leverans av möbler

RAFZ Kontorsmöbler erbjuder leverans med inbärning och montering inom större delar av Stockholm. Som kund på RAFZ.se kan du även välja att själv hämta upp möblerna du hyrt eller beställt på vårt lager, detta väljs då i kassan och är kostnadsfritt. Mer finns att läsa här

Varför vara fyrkantig, när du kan tänka cirkulärt?

Tillbaka till alla artiklar

sv_SESwedish
X