RAFZ @Stockholm Furniture Fair 2024

RAFZ @Stockholm Furniture Fair 2024

RAFZ @Stockholm Furniture Fair 2024

Det är med glädje och stolthet vi delar nyheten att RAFZ Cirkulära interiörer kommer att inta en plats på kommande Stockholm Furniture Fair-mässan 2024!

-Efter år av intensiv inspiration och förväntan inför detta årliga evenemang befinner vi oss nu på mässgolvet, redo inte bara som deltagare, utan också att redo att vara banbrytare och rikta en uppmaning till branschens stora aktörer inom inredning och nyproduktion.

Mässan har alltid varit en inkörsport till nya idéer och innovationer för oss, och i år står vi själva där som en integrerad del av den inspirerande miljön.

Vi inbjuder er alla att besöka vår monter och utforska hur vår närvaro kommer att prägla förändring, och viktigare, vad det faktiskt innebär att investera i återbrukade möbler.

Det är en unik möjlighet att söka inspiration, låta era visioner ta form och ta del av fantastiska erbjudanden. Vi ser dessutom fram emot att få höra era tankar och funderingar kring cirkulära möbelflöden. Vår monter är mer än bara en utställningsplats; den är en arena för dialog och engagemang. Vi tror starkt på att öppna upp för samtal för att tillsammans skapa en mer hållbar framtid för möbelindustrin. Så varför inte ta chansen att komma förbi och dela era tankar med oss?

Givande utmaning

Att inreda en miljö enbart med nyproducerade möbler kan upplevas komfortabelt, men det är sällan den mest givande och kreativa vägen att gå. Att välja nya möbler rakt av från butik eller fabrik kan ge ett omedelbart och propert intryck, men det kan också lämna rummet att kännas något stereotypt och bristfälligt i personlighet.
Kreativiteten flödar när man vågar bryta mönstret och kombinera olika stilar, former och material. Komplexiteten i inredning handlar inte bara om att matcha färger och mönster, utan också om att skapa en berättelse genom varje val. Med varje möbel skapar du ett dynamiskt narrativ som är personligt och unikt för dig eller ditt företag.  Att konvertera kärnvärden från ord till fysik miljö.

Så nästa gång du står inför uppgiften att inreda, överväg att gå bortom det förutsägbara och låta din kreativitet flöda. Kombinera olika element, våga experimentera med stilar och skapa ett utrymme som inte bara är visuellt tilltalande utan också berättar din egen historia. För det är i det ovanliga och oväntade som det verkligt kreativa och komplexa inredningsarbetet tar form.

Deltagande

För att göra det ännu mer tillgängligt för er att delta, erbjuder vi fri entré till evenemanget för våra samarbetspartners och kunder som skickar ett mail till oss i förväg. Vi ser verkligen fram emot att träffa er och dela vår passion för cirkulärt tänkande och hållbar design.
Varför vara fyrkantig när du kan tänka cirkulärt? Det är frågan som genomsyrar vårt engagemang, och vi ser fram emot att utforska svaren tillsammans med er på årets Stockholm Furniture & Light Fair. Vi hoppas verkligen att få se er där!

Låt oss gemensamt skapa en framtid där hållbarhet och design går hand i hand, och där RAFZ markerar början på en banbrytande era för möbelindustrin!

Ni hittar oss i monter C11:15.

Tillbaka till alla artiklar

sv_SESwedish
X