En del av 100Gruppen

En del av 100Gruppen

En del av 100Gruppen

RAFZ Kontorsmöbler är en del av 100Gruppen som en viktig faktor i vårt arbete mot ett hållbart samhälle med en cirkulär handel, där alla resurser brukas till fullo under sin livslängd. Hos RAFZ Kontorsmöbler hittar du begagnade möbler till hem och kontor till Sveriges bästa priser. Vi har ett brett sortiment av välkända varumärken som IKEA, Vitra, HAY, Kinnarps, Malmstolen, Offecct och många fler!

Hos oss på Rafz står hållbarhet och miljötänk alltid i fokus. Alla behöver möbler, men vi behöver också en planet att kunna möblera på. Det är vår drivkraft som vi delar med andra aktörer. Tillsammans står vi enade i en inflytelserik och viljestark grupp – 100Gruppen.

Vad gör 100Gruppen?

Under hösten 2015 anordnades seminariet ”Framtidens möbel-och materialval för inomhusmiljö” som blev oerhört lyckat. De 100 deltagarna som medverkade bestämde sig för att driva frågan vidare i organiserad form. Man insåg behovet av en gemensam plattform, därför skapades 100Gruppen.

100Gruppen är en fantastisk plattform för en mängd olika aktörer som samarbetar inom inredningsbranschen. Vi vill tillsammans uppnå 100% cirkulära, hållbara interiörer. Visionen är att branschen ska bli klimatneutral år 2030.

Men hur ska ni uppnå det?

Detta uppnår vi genom att vara drivna i omställningen mot en klimatneutral bransch. Både genom informations- och kunskapsspridning, sätta upp kravkriterier, olika affärsmodeller för cirkulära hållbara interiörer, marknadsföring och en mängd andra arbetssätt. Medlemmar i gruppen är producenter, leverantörer, inköpare, inredningsarkitekter, återförsäljare, renoveringsföretag, hållbarhetskonsulter och många fler. Vi står för produkter och tjänster som är långsiktigt hållbara och cirkulära. Ensam är stark, men tillsammans är vi starkare.

Därför är vi stolta över att vara en del av 100Gruppen.

Tillbaka till alla artiklar

sv_SESwedish
X